ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΕΣ
EN

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο δεν χωράει σε κουτί

10/12/2020
Ψάχνεις να βρεις το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Θέλεις να είναι μοναδική εμπειρία, να κρατήσει για πολλές μέρες, να μείνει αξέχαστο, να φέρει αποτέλεσμα, να είναι πρωτότυπο και πρακτικό. Αυτό που ψάχνεις είναι ένα μασάζ από εξειδικευμένους θεραπευτές που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και σε ένα περιβάλλον που η ενέργειά του είναι χαλαρωτική.

Στην Stretch&Relax Massage & Pilates Boutique έχουμε δημιουργήσει κατηγορίες μασάζ με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη. Οι θεραπευτές μας είναι απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου και διαρκώς παρακολουθούν σεμινάρια και διαβάζουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τις θεραπευτικές μαλάξεις. Σκοπός τους είναι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να σας χαρίσουμε την ευεξία που αναζητάτε.

Σίγουρα θα σκεφτείς ότι ένα μασάζ είναι πολύ ωραίο δώρο αλλά είναι κάπως άβολο να προσφέρεις ένα φάκελο για δώρο. Μην ανησυχείς, το έχουμε σκεφτεί και εμείς πριν από σένα. Γι’ αυτό λόγο αυτό η κάρτα δώρου μασάζ μπαίνει σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο ξύλινο κουτί γεμάτο κουφετάκια στα χρώματα των Χριστουγέννων ενώ το κουτί είναι τυλιγμένο με γιορτινή κορδέλα. Μας αρέσει να δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια γιατί ξέρουμε ότι αυτή κάνει τη διαφορά και μετατρέπει ένα δώρο σε μοναδικό δώρο.

Πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο μασάζ για να το κάνεις δώρο;

Αν θέλεις να πάρεις δώρο ένα μασάζ για τη μαμά σου τότε σου προτείνουμε ένα μασάζ με πέτρες. Είναι ιδανικό για πόνο στον αυχένα, τη μέση και την πλάτη, για την ισχιαλγία και τις βλάβες στα οστά. Θα νιώσει άμεση ανακούφιση από τους πόνους και το δέρμα της θα γίνει λαμπερό και ελαστικό.

Αν θέλεις να πάρεις δώρο στη σύντροφό σου τότε θα σου προτείναμε ένα λεμφικό μασάζ. Οι κινήσεις που γίνονται από το θεραπευτή είναι ανοδικές και απώτερο σόχο έχουν να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος ώστε να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Όταν θα φύγει από την Touch&Relax Boutique θα νιώθει ανανεωμένη και θα δει τον εαυτό της πιο λαμπερό από ποτέ. Μην ξεχάσεις να της πεις πόσο λάμπει μετά το μασάζ. Έτσι θα ολοκληρώσεις το δώρο.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το μασάζ που θα ήταν ιδανικό να κάνεις δώρο τότε κάλεσέ μας και περιέγραψέ μας τον άνθρωπο που θέλεις να του κάνεις δώρο, την καθημερινότητά του και τι του αρέσει να κάνει. Να είσαι σίγουρος ότι μαζί θα ανακαλύψουμε το τέλειο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο.