ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΕΣ
EN

προσφορές

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς εξατομικευμένα πακέτα συνεδριών, ώστε να σας εξασφαλίσουμε ότι η φροντίδα του massage, για εσάς και τη συντροφιά σας, δεν θα λείπει από την καθημερινότητα σας! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και συμβουλευτείτε τους έμπειρους θεραπευτές μας.

BREAK TIME 13.00 – 16.00

Κλείστε τη φροντίδα του σώματος σας καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη 13.00 – 16.00, και ότι επιλέξτε με τη βοήθεια των έμπειρων θεραπευτών μας, εξασφαλίζετε έκπτωση 15%. Ιδανική επιλογή χαλαρωτικού break από την έντονη δραστηριότητα της ημέρας σας!

*Η προσφορά ισχύει μόνο με κράτηση μέσω email και γράφοντας τη φράση "Θέλω Διάλειμμα"

RECOVERY MINI

Συνδυάστε 4 συνεδρίες επιλογής σας, νιώστε άμεσα το σώμα σας να χαλαρώνει και να επανέρχεται και κερδίστε έκπτωση 10%. Εντάξτε το μασάζ στην καθημερινότητα σας, δείτε το σώμα σας να αλλάζει και εξασφαλίστε προνομιακές τιμές!

Σημείωση: Υλοποίηση πακέτου μέχρι 1,5 μήνα

RECOVERY PLUS

Μια που το μασάζ για εσάς είναι ανάγκη και τρόπος ζωής, σας προτείνουμε να συνδυάστε 8 συνεδρίες επιλογής σας. Νιώστε το σώμα σας σταθερά χαλαρό, χωρίς πόνους, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα σας με έκπτωση 15%. Απολαύστε τη φροντίδα του σώματος σας σε εβδομαδιαία βάση και κρατήστε το σε άριστη φόρμα γεμάτο δύναμη και ενέργεια, απολαμβάνοντας προνομιακές τιμές!

Σημείωση: Υλοποίηση πακέτου μέχρι 3 μήνες

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ / DOUBLE MASSAGE

Πιστεύουμε και αγαπάμε τη συντροφικότητα, μια που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ευτυχίας! Μεριμνήσαμε για εσάς και την παρέα σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε όποια υπηρεσία ζητήσετε μαζί με τη συντροφιά σας στο ίδιο ή σε χωριστά δωμάτια για μια κοινή εμπειρία με έκπτωση 15%, καθημερινά Δευτέρα έως Πέμπτη 13.00 – 20.00

Ο μέγιστος αριθμός παρέας που μπορεί να εξυπηρετηθεί ταυτόχρονα σε κοινές συνεδρίες είναι 5.

*Η προσφορά ισχύει μόνο με κράτηση μέσω email και γράφοντας "Μαζί Καλύτερα"