ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΕΣ
EN

εμπειρία Touch&Relax

Η Stretch&Relax ειδικεύεται σε μασάζ δυναμικού και θεραπευτικού τύπου, προσφέροντας ευκολία από σωματικό πόνο, ενδυνάμωση των μυών και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Με τη θεραπευτική προσέγγισή της, δημιουργεί ξεχωριστές συνεδρίες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.
Η θεραπεία Touch&Relax είναι σχεδιασμένη από εμάς και αποτυπώνει τη βαθιά γνώση και εκπαίδευση των θεραπευτων μας με πολυπλοκότητα σε λαβές, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σώματός σας. Κατάλληλη για αντιμετώπιση στρες, ήπιων πόνων και αποτοξίνωσης. Προσαρμόστε τη διάρκεια του μασάζ με συμβουλή του θεραπευτή σας.

Tip
Προσαρμόστε τη διάρκεια του μασάζ που θα δεχτείτε με τη συμβουλή του θεραπευτή σας

Για να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία μασάζ, μελετήσαμε και δημιουργήσαμε τη θεραπεία Touch&Relax. Ο θεραπευτής θα προσαρμόσει τις μαλάξεις του στις ανάγκες που έχει το σώμα σας. Πρόκειται για μία εξατομικευμένη θεραπεία massage που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε στιγμή. Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για όσους αντιμετωπίζουν στρες, ήπιους πόνους ή χρειάζονται αποτοξίνωση. 

Δυνατότητα για μασάζ για δύο

Το μασάζ για δύο μπορεί να γίνει στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για δύο άτομα εφόσον επιθυμείτε να απολαύσετε την θεραπεία massage παρέα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Έχετε όλες τις επιλογές των υπηρεσιών μας από 25min μέχρι και 95min και όλη τη γκάμα των υπηρεσιών μας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι στην τηλεφωνική σας κράτηση να μας αναφέρετε ότι θέλετε μασάζ για 2 και το χρόνο που επιθυμείτε να περάσετε μαζί μας. Για όλα τα υπόλοιπα αφήστε τους θεραπευτές μας να σας καθοδηγήσουν την ώρα που θα έρθετε και απολαύστε τη χαλάρωση σας είτε σε κοινή καμπίνα είτε σε ξεχωριστά δωμάτια.

Ενδείκνυται για:

  • ΣΤΡΕΣ
  • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
  • ΗΠΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ

Προσφορές για εμπειρία Touch&Relax

RECOVERY MINI
Πακέτο 4 συνεδριών με 10% έκπτωση

Σχετικά μασάζ: