ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ / ΑΓΟΡΕΣ
EN

αθλητικό μασάζ

Η Stretch&Relax εξειδικεύεται σε μασάζ δυναμικού και θεραπευτικού τύπου που ανακουφίζει από τον σωματικό πόνο, ενδυναμώνει τους μύες και ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη. Δημιουργούμε ξεχωριστές συνεδρίες για τις ανάγκες σας με σκοπό την αποκατάσταση τραυματισμών αλλά και προετοιμασία για αγώνα.
Το αθλητικό μασάζ προσφέρει χαλάρωση, ευλυγισία και μυϊκή απελευθέρωση μέσω πιέσεων και μαλάξεων. Συμβουλευτείτε τους θεραπευτές μας για την ιδανική διάρκεια.

Tip
Ιδανικό για αθλητές και αθλούμενους πριν ή μετά την προπόνηση τους

Αποκατάσταση τραυματισμών σε συντομότερο χρονικό διάστημα και προετοιμασία για καλύτερες επιδόσεις σε αθλητικές δραστηριότητες. Επιλέξτε μια συνεδρία αθλητικού μασάζ και αισθανθείτε το σώμα σας να χαλαρώνει και να αποκτάει μεγαλύτερη ευλυγισία. Χρησιμοποιούμε εν τω βάθει πιέσεις και δυναμικές μαλάξεις σε συνδυασμό με αθλητικές διατάσεις για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μυϊκής απελευθέρωσης και λειτουργίας.

Συμβουλευτείτε τους θεραπευτές μας για την ιδανική διάρκεια και προσαρμόστε τη μάλαξη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δυνατότητα για μασάζ για δύο

Το μασάζ για δύο μπορεί να γίνει στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για δύο άτομα εφόσον επιθυμείτε να απολαύσετε την θεραπεία massage παρέα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Έχετε όλες τις επιλογές των υπηρεσιών μας από 25min μέχρι και 95min και όλη τη γκάμα των υπηρεσιών μας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι στην τηλεφωνική σας κράτηση να μας αναφέρετε ότι θέλετε μασάζ για 2 και το χρόνο που επιθυμείτε να περάσετε μαζί μας. Για όλα τα υπόλοιπα αφήστε τους θεραπευτές μας να σας καθοδηγήσουν την ώρα που θα έρθετε και απολαύστε τη χαλάρωση σας είτε σε κοινή καμπίνα είτε σε ξεχωριστά δωμάτια.

Ενδείκνυται για:

  • ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ
  • ΧΡΟΝΙΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Προσφορές για αθλητικό μασάζ

RECOVERY MINI
Πακέτο 4 συνεδριών με 10% έκπτωση

Σχετικά μασάζ: